Od vzniku společnosti Imperial Karlovy Vary uplynulo 25 let. Čtvrtstoletí oslavila novým logem

KARLOVY VARY, 21. září 2017 – Společnost Imperial Karlovy Vary letos oslavila 25. výročí svého vzniku. V rámci oslav čtvrtstoletí existence společnosti se rozhodla pro redesign původního loga. Nové logo výrazně odlišuje Imperial Karlovy Vary od hotelu Imperial, je srozumitelné a splňuje požadavky současného tiskového designu.

Imperial Karlovy Vary je moderní společnost, která se s ohledem na současnou dobu dynamicky rozvíjí. Tomu přizpůsobuje nejen služby, které nabízí, ale i celkovou prezentaci společnosti. „Původní logo bylo neaktuální, nevýrazné, špatně se používalo na netiskových výstupech. Zásadním problémem byla zaměnitelnost původního loga s logem hotelu Imperial. Proto jsme se rozhodli pro celkový redesign. Aktuální trendy nejenom v propagaci se neustále mění, proto jsme z návrhů vybrali velmi nadčasovou a srozumitelnou variantu, která svým vzhledem splňuje požadavky moderního designu. Logo je použitelné i mimo standardní tiskoviny a jasně odlišuje společnost Imperial Karlovy Vary a hotel Imperial,“ uvedl Ing. Petr Milský, ředitel Sales & Marketing společnosti Imperial Karlovy Vary.

Společnost Imperial Karlovy Vary se za 25 let existence stala jedním z nejznámějších poskytovatelů lázeňských služeb v Česku. „Stali jsme se nedílnou součástí lázeňského trhu. To je pro nás zásadní úspěch. Navíc jsme, troufám si říct, citlivě zrekonstruovali námi spravované hotely Imperial a Sanssouci a zvelebili jejich okolí,“ vysvětlil Ing. Alexandr Rebjonok, Ph.D., generální ředitel společnosti. Společnost Imperial Karlovy Vary se aktivně účastní také společenského, kulturního a sportovního života v Karlových Varech. Spolupodílí se a podporuje mnoho lokálních akcí, klubů a iniciativ. Už mnoho let nabízí služby na nadstandardní úrovni nejen v rámci svých hotelových komplexů. Kvalitu služeb zajišťují i zaměstnaní specialisté. „Do Karlových Varů se jezdí lidé léčit, ale i rekreovat. Je pro nás důležité, abychom jim poskytli přesně ty služby, které požadují. Proto v našich hotelech najdete tým odborníků – lékařů, fyzioterapeutů, ale třeba i výživových poradců, který je připraven pobyt hostům doslova ušít na míru,“ řekl Petr Milský.

Prvopočátky existence společnosti Imperial Karlovy Vary se vážou k roku 1991, kdy se ze státních lázní Karlovy Vary vyčlenil lázeňský hotel Imperial. O rok později vznikla akciová společnost Imperial Karlovy Vary, která během dalších deseti let rozšířila své portfolio o lázeňské hotely Sanssouci a Švýcarský dvůr či cestovní agenturu Pentalog Tour. „Do budoucna bychom rádi rozvíjeli a spoluvytvářeli tradici českého lázeňství a dále zpříjemňovali odpočinek i léčení spokojeným klientům našich lázeňských hotelů v nejvyšší možné dosažitelné kvalitě,“ dodal Alexandr Rebjonok. Kromě nového loga má společnost Imperial Karlovy Vary ještě jednu novinku. Letos v září se stala na následující čtyři roky partnerem českého olympijského týmu. „Naši klienti se k nám vracejí kvůli vynikajícím účinkům našich lázeňských procedur i nadstandardní péči v oblasti ubytovacích a stravovacích služeb. Jsem upřímně rád, že si je začali užívat i naši úspěšní olympionici,“ uzavřel Petr Milský.