Imperial Karlovy Vary a. s. je dlouholetým členem sdružení MEDISPA

Společnost Imperial Karlovy Vary a. s. je členem zájmového sdružení MEDISPA.

MEDISPA je sdružení právnických osob, které se snaží zachovat dobrou pověst a vysokou kvalitu lázeňských služeb na území nejen Karlovarského kraje. Sdružení bylo založeno před deseti lety, tedy v období vzniku mnoha menších hotelů a penzionů, které často využívaly v prodeji hlavně své umístění v lázeňských městech. Bohužel poskytování lázeňské péče a kvalita služeb byla na mnohem nižší úrovni - procedury bez použití přírodních léčivých zdrojů, podávání procedur personálem bez příslušného odborného zdravotnického vzdělání atd.

Hlavním cílem sdružení MEDISPA je dlouhodobě sledovat kvalitu poskytovaných služeb v jednotlivých lázeňských zařízeních a dodržování všech platných legislativních norem. K tomu slouží přísná certifikační kritéria, jejichž dodržování kontroluje odborná komise. Pokud proběhne certifikační proces úspěšně, lázeňské zařízení obdrží certifikát o členství a samolepky s logem, které jsou následně umístěny na dveřích jednotlivých hotelů - u společnosti Imperial Karlovy Vary a. s. se jedná konkrétně o hotel Imperial a Spa Resort Sanssouci. Klient přijíždějící do takto označených zařízení má základní jistoty, jako například péči odborných lékařů a kvalifikovaného zdravotnického personálu, nepřetržitou službu zdravotních sester, široký výběr procedur s využitím místních léčivých zdrojů a v neposlední řadě i stravu připravovanou pod dohledem odborníků.

Pod značkou MEDISPA najdete to nejlepší z českého lázeňství, proto neváhejte rezervovat svůj pobyt v hotelu Imperial nebo Spa Resortu Sanssouci ještě dnes.