Oficiální dopis k dokončení podstatné etapy projektu rozdělení odštěpením sloučením

Vážení obchodní přátelé, partneři a kolegové,

dovoluji si Vám oznámit, že k 1.8.2011 došlo k dokončení podstatné etapy projektu rozdělení odštěpením sloučením rozdělované společnosti Imperial Karlovy Vary a.s. s nástupnickou společností Imperial nemovitostní, uzavřený investiční fond a.s. Tímto dnem došlo k přechodu odštěpené části jmění rozdělované společnosti sloučením na nástupnickou společnost.

Účelem toho projektu je využití investičního fondu k soustředění potřebného majetku pro investice do nemovitostí, zejména hotelového a lázeňského charakteru. Součástí majetku fondu se staly nemovitosti původně vlastněné společností Imperial Karlovy Vary a.s. Společnost Imperial Karlovy Vary a.s. nezaniká a nadále pokračuje v dosavadní činnosti v těchto nemovitostech v pozici nájemce.

Dovoluji si Vás informovat, že obě společnosti sdílejí totožnou vlastnickou strukturu a v managementu společnosti Imperial Karlovy Vary a.s. nedochází v souvislosti s projektem k žádným změnám.

V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na sekretariát generálního ředitele (353 206 191 - Hana Klímová, asistentka generálního ředitele).

Ing. Alexandr Rebjonok, PhD.

Generální ředitel